icon clock12.05.2021
icon eye106
Вітання Новини

Вітання Східницького селищного голови із Міжнародним днем медичної сестри

З нагоди Міжнародного дня медичної сестри надсилаю найщиріші вітання медичним сестрам, які трудяться у медичних та відпочинково-оздововчих установах Східницької територіальної громади!

Медична сестра – це не тільки професія, а й покликання душі. Ваші талановиті руки, знання та досвід повертають людей до повноцінного життя, а чуйне слово та добра посмішка вселяють віру і надію на швидке одужання.

Ваша професія – особлива, адже вона повністю присвячена служінню людям і вимагає від вас не лише знань та вірності клятві Гіппократа. Щодня ви проявляєте безмежне терпіння, співчуття, стійкість і душевну щедрість. Вибравши одну з найгуманніших і найблагородніших професій, ви кожен день поспішайте на допомогу та нелегкою повсякденною працею охороняєте найбільші цінності, даровані нам – життя і здоров’я.

Сьогодні складно уявити нашу медицину без медичної сестри. Переживаючи період пандемії, Україна, як і увесь світ, зрозуміла неоціненну роль медицини та медперсоналу у житті людства. Медичні сестри пліч-о-пліч з лікарями, протидіють поширенню коронавірусної хвороби на території громади, борються за наше життя та здоров’я, ризикуючи власним.

Ваша відданість та професіоналізм дають людям надію, повертають віру у власні сили та впевненість у майбутньому. А мужність, патріотизм, свідома відданість справі завжди поєднуються із милосердям, співчуттям та чуйністю.

У день професійного свята від імені депутатського корпусу, виконавчого апарату Східницької селищної ради та від себе особисто хочу побажати всім медичним сестрам Східницької територіальної громади миру, добра, злагоди,гідної, більш високої оцінки важкої і необхідної праці на державному рівні, відчути свою силу, свою необхідність і користь для  нашого краю.

Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю, а Матір Божа охороняє вас від усяких бід та негараздів!

Зі святом Вас! Щастя Вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

Іван ПІЛЯК, Східницький селищний голова

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *