Вітання Східницького селищного голови із Днем матері

Уже традиційно у другу неділю травня ми відзначаємо особливе свято – День Матері. Мама для кожного з нас – це свята людина, перед якою ми завше почуваємося боржниками, скільки б літ нам не було. Українська мати – це яскравий зразок високої духовності. Патріотизму. Берегиня нашого роду.
З нагоди цього прекрасного весняного свята щиро вітаю від імені селищної ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто дорогих східничанок, гостей прекрасного курортного селища та всіх жінокСхідницької ОТГ. Це свято – одне з найбільш зворушливих свят українського календаря, воно справді для кожного з нас, для кожної родини. Тому, що кожен із нас з дитинства і до своїх останніх днів несе у душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.
Усе найкраще на землі освячується любов’ю і милосердям, мудрістю і ніжністю, довготерпінням і всепрощенням Матері. Доземний уклін вам, Берегині роду, за ваші щоденні труди, безсонні ночі й безкінечні турботи, за материнську ласку, мудрість, ніжність і добре слово! Адже ви, дорогі матері, Берегині свого роду, національних і духовних традицій, що передаються від покоління до покоління. Мама – найсвятіша для нас людина, тож кожен із нас шукає розраду в щедрості маминого серця.
У цей святковий день разом зі словами щирої вдячності бажаю вам, наші милі, чарівні і неповторні мами , нев’янучої молодості, чарівності, жіночого щастя, любові й добра. Хай ваші діти, онуки – приносять вам лише радість та втіху. Нехай із вами завжди буде турбота близьких, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових життєвих перемог, щоб нарешті закінчилася та довготривала війна на сході України і ваші діти, онуки, чоловіки повернулися додому живими. Божого вам благословення та опіки Пречистої Діви Марії.
Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *