icon clock20.10.2021
icon eye240
Новини Події

Східницею зацікавився туроператор з Бахрейну

Днями на «Aрені Львів» відбулося урочисте відкриття Львівського Міжнародного Форуму Індустрії Туризму та Гостиності “ТурЕКСПО” – це визначна подія у туристичному бізнесі Західної України, місце зустрічі національних та міжнародних представників туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення.

Основна мета Форуму – активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України та світу, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері послуг, створення майданчику для проведення переговорів, в тому числі, з іноземними учасниками.

Представники Східницької територіальної громади також брали участь виставці, де презентували курорт Східницю та її відпочинково-оздоровчі можливості. Презентація унікальних рекреаційно-туристичних можливостей українського бальнеологічного курорту Східниця викликала зацікавлення туроператор Махмуд Аль-Акрам із Бахрейну. Представник острівної країни Близького Сходу виявив бажання ближче із туристичними та лікувальними пропозиціями відпочинкових ззакладів Східниця у рамках окремого промотуру, щоб сформувати туристичні програми на 2022 рік, за якими мекшканці країн Персидської затоки зможуть відвідувати український курорт Східницю.

За сприяння керівників ЛОДА з управління туризму та курортів Наталі Табаки та Тараса Лозинського представник Бахрейну планує уже цього тижня відвідати курортне селище. У ході відвідин бахрейнський туроператор матиме зустріч із Східницьким селищним головою Іваном Піляком, під час якої будуть обговорені деталі подальшої співпраці української Східниці із туроператором із острівної країни Перської затоки Бахрейну.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *