Разумков планує відвідати на Львівщину

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, якщо не отримає запрошення на засідання фракції “Слуга народу” в Трускавці, ймовірно поїде з робочою поїздкою у Львівську область.

Про це розповіла прес-секретарка Разумкова Ольга Туній у коментарі «Українській правді».

«Запрошення (у Трускавець – ред.) не надходило, але ми не виключаємо, що голова Верховної Ради буде в ці дні на Західній Україні, зокрема у Львівській області», – розповіла Туній.

Разумков – перший номер виборчого списку президентської партії. Протягом останніх днів розпалюється конфлікт між ним та монобільшістю.

На збори парламентської фракції в Трускавці запросять керівників Офісу генпрокурора і СБУ, а також представників Кабміну і «не виключається» запрошення Разумкова.

Глава партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко вважає дії Разумкова «некомандними», а радник глави ОПУ Михайло Подоляк заявив, що якщо конфлікт буде рости, то «втрутиться президент».

Нагадаємо, 1-2 жовтня у Трускавці відбудеться виїзне засідання фракції «Слуга Народу», так звана «велика фракція».

Президент Володимир Зеленський запланував зустріч із фракцією «Слуга народу» у Трускавці, як це було влітку 2019 року, – і не лише з розмовою й «навчанням», а й з кадровими рішеннями. Речник президента Сергій Никифоров говорив, що заплановано «багатоденну фундаментальну зустріч» Зеленського з партією.

На зустрічі, як очікують у «Слузі народу», буде велика розмова про майбутнє, в тому числі про кадрові рішення.

Сам Разумков повідомив, що його досі не запросили на заплановані збори, а він хоче їх відвідати.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *